Bij Join Us kun je vrienden maken

Geplaatst: 9 april 2021

Verschillende handen op elkaar

Voel jij je vaak alleen? Ben je tussen de 12 en 25 jaar en woon je in de gemeente Zeist? Dan is Join Us iets voor jou! Om de week is er vanuit Join Us een gezellige avond, de ene week voor 12 t/m 17 jaar en de andere week voor 18 t/m 25 jaar.

Join Us is voor jongeren die zich vaak alleen voelen en graag nieuwe vrienden willen maken.

Tweewekelijks ontmoet je bij Join Us jongeren om samen allerlei activiteiten te doen. Wat je gaat doen bepaal je met z’n allen helemaal zelf en organiseer je ook zelf.

Je kunt denken aan gamen, film kijken of spelletjes doen. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ook ervaren begeleiders die je helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Stom om te gaan

“Voordat ik naar Join Us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join Us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig bij Join Us en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join Us”. (Zoë, 17 jaar)

Wanneer en waar

Data: Elke twee weken op donderdag. De exacte data vind je hier voor de groep 12 t/m 17 jaar en hier voor de groep 18 t/m 25 jaar.
Tijd: 18.30-21.30 uur
Locatie: Wijkcentrum de Koppeling, De Clomp 1904 in Zeist.