Jongeren praten in podcast over seks

Geplaatst: 3 februari 2021

Twee paar benen

Sinds begin februari vind je op de website van Sense podcasts over seks. De podcasts gaan onder andere over 'de eerste keer', 'liefde en seks tijdens corona' en 'seksuele diversiteit' (homo, bi, hetero, panseksueel etc.).

In de podcast over 'de eerste keer' praten drie jongeren over vragen als: hoe was de eerste keer voor jou? Kun je je erop voorbereiden? En wat doe je als het anders loopt dan je gedacht had? Luister naar de verhalen van Sjoerd (20), Gwenda (19) en Stef (17).

In de tweede podcast over liefde en seks tijdens corona praten Mandy (15), Rinske (16) en Koen (23) over hun ervaringen. Mandy heeft een vriendin, Rinske een vriend en Koen is aan het daten.

Je kunt op de website van Sense kiezen hoe je de podcast beluistert. Dat kan via Spotify, Stitcher, Apple Podcasts of Soundcloud

Over Sense

Sense is er voor al je vragen over seks, verliefdheid, liefde en alles wat daarbij komt kijken. Het is een product van SOAids Nederland, Rutgers Kenniscentrum seksualiteit, GGD en het ministerie van VWS.