Welkom

Op deze site vind je allerlei tips en informatie over zaken als puberteit, verliefdheid, voeding, gewicht,  pesten, drank, drugs, seks, bijbaantjes, geld, sport en hobby's

Wil je jongeren uit Zeist ontmoeten?

donderdag 17 oktober 2019

In Zeist zijn verschillende plekken waar je jongeren uit jouw buurt kunt ontmoeten.  Je kunt er terecht voor advies, voorlichting en allerlei activiteiten zoals tafelvoetbal, tafeltennis, een (spel)computer, gezelschaps-spelletjes, tv-video etc.

De activiteiten worden geleid door één of meer jongerenwerkers, die regelmatig onderwerpen aan de orde stellen die jongeren aangaan.

VOP in De Peppel

In De Peppel is er op drie middagen in de week een ontmoetingsplek gecreëerd . Hier kun je in een leuke en veilige omgeving met leeftijdsgenoten in contact  komen. 

VOP De Peppel is er op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 - 17.30 uur (12-17 jaar) en op maandag- en donderdagavond van 19.00 - 22.00 uur (vanaf 15 jaar).

Contactgegevens

CJG Zeist
De Clomp 1904
3704 KS Zeist

e-mail: info@cjgzeist.nl
tel. 030 8200227

In ons inlooppunt in De Koppeling in Zeist-West kun je terecht met allerlei vragen die met opgroeien te maken hebben. Dat kan gaan over jeugdpuistjes, pesten en onzekerheid, maar ook over sport, seks, geld etc. Je kan bellen, mailen of kom langs. Alle informatie en advies is onpartijdig en gratis. Kijk hier voor de openingstijden

Locatie van het CJG Zeist op de kaart weergeven.

Vraag het Else!

Foto van Else

De virtuele medewerker van het CJG