Welkom

Op deze site vind je allerlei tips en informatie over zaken als puberteit, verliefdheid, voeding, gewicht,  pesten, drank, drugs, seks, bijbaantjes, geld, sport en hobby's

Uitgaan als je autisme hebt? Het kan!

vrijdag 10 mei 2019

Op donderdag 6 juni kun je weer naar Café Authentiek in Zeist. Dit café is speciaal voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS). Bij Café Authentiek kun je als jongere op je eigen manier uitgaan.

Ben je minimaal 16 jaar dan ben je  welkom om samen met andere jongeren met ASS een drankje te drinken, een spelletje te doen of gewoon lekker te chillen. Soms is er een activiteit waar je aan mee kan doen. Niets hoeft, het gaat om de gezelligheid. Je kunt doen waar je je prettig bij voelt.

Elke eerste donderdag van de maand is Café Authentiek open en kun je langskomen.

Neem de eerste keer iemand mee!

Vind je het moeilijk om contact te maken met anderen en voel je je daarover onzeker, dan kan je de eerste keer iemand meenemen. Dat mag dan ook iemand zijn die geen autisme heeft. Ook is het geen probleem als je bijvoorbeeld door een van je ouders gebracht wordt. En als die op je wil wachten dan kan dat in hetzelfde gebouw. De koffie en thee staan er klaar!

Tijd: 20:00 tot 22:00 uur.
Locatie: Jongerencentrum van De Koppeling, De Clomp 1904, Zeist.
Kosten: 3 euro entree en kosten voor drankjes.

Kijk voor meer informatie op de website van Café Authentiek.

Contactgegevens

CJG Zeist
De Clomp 1904
3704 KS Zeist

e-mail: info@cjgzeist.nl
tel. 030 8200227

In ons inlooppunt in De Koppeling in Zeist-West kun je terecht met allerlei vragen die met opgroeien te maken hebben. Dat kan gaan over jeugdpuistjes, pesten en onzekerheid, maar ook over sport, seks, geld etc. Je kan bellen, mailen of kom langs. Alle informatie en advies is onpartijdig en gratis. Kijk hier voor de openingstijden

Vraag het Else!

Foto van Else

De virtuele medewerker van het CJG