Colofon

Dit is een website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Zeist.

CJG Zeist is hét informatie- en adviespunt over opgroeien voor jongeren in de gemeente Zeist.

 

Centrum voor Jeugd en Gezin Zeist


Bezoekadres
CJG Zeist
De Clomp 1904
3704 KS Zeist

Postadres
De Clomp 1914
3704 KS Zeist

 

Content

De inhoud van deze website wordt beheerd door het CJG Zeist, Elkander en Opvoedinformatie Nederland.
Er wordt continu gestreefd naar het up to date houden van de informatie. Voor vragen over de lokale inhoud kun je contact opnemen met het CJG. Voor vragen over o.a. koppelingen van informatie zoals internetlinks kun je contact opnemen met Elkander

Opvoedinformatie Nederland

Over
De landelijke teksten over opgroeien zijn afkomstig van de Opvoedinformatie Nederland, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie. Meer informatie kun je vinden op: www.opvoedinformatie.nl.

Inhoud
De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van jongeren.

Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

Juistheid en actualiteit
Je mag verwachten dat Opvoedinformatie Nederland de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als je desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan je vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we je vriendelijk om dit te melden via helpdesk@opvoedinformatie.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Gebruiksdoel
Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie van Opvoedinformatie Nederland is niet toegestaan. Hiervoor dien je eerst contact op te nemen met opvoedinformatie.nl.

Website leverancier

Elkander
http://www.elkander.nl
cjg@elkander.nl

De Mudden 18
9747 AW Groningen
050-2110950

Webtechnieken

Content Management Systeem BArt

Contactgegevens

CJG Zeist
De Clomp 1904
3704 KS Zeist

e-mail: info@cjgzeist.nl
tel. 030 8200227

In ons inlooppunt in De Koppeling in Zeist-West kun je terecht met allerlei vragen die met opgroeien te maken hebben. Dat kan gaan over jeugdpuistjes, pesten en onzekerheid, maar ook over sport, seks, geld etc. Je kan bellen, mailen of kom langs. Alle informatie en advies is onpartijdig en gratis. Kijk hier voor de openingstijden

Locatie van het CJG Zeist op de kaart weergeven.

Vraag het Else!

De virtuele medewerker van het CJG

vraag het Else